Verzenden binnen Nederland

Alle bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Dit is tevens onder voorbehoud en afhankelijk van het correct afhandelen van de vervoerder. Bestellingen worden niet verzonden als er geen of een te lage betaling is ontvangen.

Verzenden naar België

Voor België gelden dezelfde verzenddetails als voor Nederland. Levertijden zijn onder voorbehoud en afhankelijk van het correct afhandelen van de vervoerder.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?
De verzendkosten zijn per land verschillend. In de tabel hieronder is een overzicht te vinden.

Land Kosten
Nederland Gratis
België 9,5 euro
Duitsland 9,5 euro

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 zijn besteld en betaald worden binnen 1 tot 2 werkdagen verwerkt en aangeboden bij PostNL. Doorgaans (99,99%) heeft u dan de bestelling binnen 24 uur in huis, ook in België en Duitsland. Bestellingen die gedaan zijn op vrijdag na 16:00, of in het weekend, worden maandag verwerkt en heeft u dinsdag in huis.

Op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst en betaald, dan ontvangt u ook nagenoeg gelijktijdig een orderbevestiging van ons in de mail. Het pakketje pas in 90% van de gevallen door de brievenbus, dus u hoeft niet thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen.

Hoe pas ik een verkeerd opgegeven adres aan?
Met de trackingcode en uw postcode kunt u dat eenvoudig doen via jouw.postnl.nl

Ik heb geen tracking code ontvangen?
Het kan zijn dat de betaling nog niet is verwerkt. U heeft dan ook nog geen factuur ontvangen van ons en de bestelling is dan ook nog niet verstuurd. Doe eerst de betaling en stuur eventueel een betaalbewijs (kopie van de boeking) naar ons in de mail.

Het kan ook zijn dat het door u gebruikte e-mailadres niet juist is geweest.

Stuur in alle gevallen een mail naar info@spannings-regelaars.nl. Zet in de mail het ordernummer en wij sturen u zo snel mogelijk de tracking code.

Ik heb een andere vraag.
Mail uw vraag naar info@spannings-regelaars.nl. Noem altijd uw ordernummer, de naam waarop u besteld en het e-mailadres dat u heeft gebruikt.

Bellen naar spannings-regelaars.nl: +31629388865