Verzenden binnen Nederland

Alle bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Dit is onder voorbehoud en afhankelijk van het correct afhandelen van de vervoerder. Bestellingen worden niet verzonden als er geen of een te lage betaling is ontvangen.

Verzenden naar België

Voor België gelden dezelfde verzenddetails als voor Nederland. Levertijden zijn onder voorbehoud en afhankelijk van het correct afhandelen van de vervoerder.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?


De verzendkosten zijn per land verschillend. In de tabel hieronder is een overzicht te vinden.

Land

Kosten

Nederland

Gratis

België

9,5 euro

Duitsland

9,5 euro

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?


Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 zijn besteld en betaald worden binnen 1 tot 2 werkdagen verwerkt en aangeboden bij PostNL. Doorgaans (99,99%) heeft u de bestelling dan binnen 24 uur in huis, ook in België en Duitsland. Bestellingen die gedaan zijn op vrijdag na 16:00, of in het weekend, worden maandag verwerkt en heeft u dinsdag in huis.

Op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst en betaald, dan ontvangt u ook nagenoeg gelijktijdig een orderbevestiging van ons in de mail. Het pakketje past in 90% van de gevallen door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te blijven om het pakketje in ontvangt te nemen.

Hoe pas ik een verkeerd opgegeven adres aan?


Met de trackingcode en uw postcode kunt u het opgegeven adres eenvoudig aanpassen via jouw.postnl.nl
Ik heb geen tracking code ontvangen?
Het kan zijn dat de betaling nog niet is verwerkt. U heeft dan ook nog geen factuur ontvangen van ons en de bestelling is dan nog niet verstuurd. Doe eerst de betaling en stuur eventueel een betaalbewijs (kopie van de boeking) naar ons in de mail.

Het kan ook zijn dat het door u gebruikte e-mailadres niet juist is opgegeven. Stuur in alle gevallen een mail naar info@spannings-regelaars.nl. Zet in de mail het ordernummer en wij sturen u zo snel mogelijk de tracking code.

Ik heb een andere vraag.


Mail uw vraag naar info@spannings-regelaars.nl. Benoem hierbij uw ordernummer, de naam waarmee de bestelling is geplaatst en het e- mailadres dat u heeft gebruikt.

Bellen naar spannings-regelaars.nl kan via: +31629388865