Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag na ontvangst gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@spannings-regelaars.nl. In de mail dient u het ordernummer en de reden van retourneren te vermelden. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Na contact met onze klantenservice krijgt u een mail met daarin een verzendlabel voor het retourneren van het product.
Beschadigde en/of incomplete producten kunnen niet (of niet volledig) worden vergoed.

Wanneer kunt u de spanningsregelaar niet retourneren.

De spanningsregelaars worden geleverd in een gesealde verpakking. Indien deze gesealde verpakking is geopend, is het niet meer mogelijk om het product te retourneren.

Wanneer u een bestelling kapot of incompleet heeft ontvangen

Wanneer een bestelling onverhoopt kapot of incompleet wordt bezorgd, kunt u contact met ons opnemen. Bij schade zullen we vragen een foto van het beschadigde product toe te sturen via de mail. Na beoordeling van de schade, zullen wij deze vergoeden of een vervangend product sturen.

Wij kunnen u vragen het beschadigde product nog maximaal 7 dagen te bewaren, zodat wij deze op kunnen laten halen door onze koerier.