Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@spannings-regelaars.nl. In de mail vermeld u dan het ordernummer en de reden van reourneren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Na contact met onze klantenservice krijgt u een mail met daarin een verzendlabel voor het retourneren van het product.

Beschadigde en/of incomplete producten kunnen niet (of niet volledig) vergoed worden.

Wanneer kunt u de spanningsregelaar niet retourneren.

De spanningsregelaars worden geleverd in een gesealde verpakking. Maakt u deze verpakking open dan kunt u het product niet meer retourneren.

Wanneer u een bestelling kapot of incompleet heeft ontvangen
Wanneer een bestelling onverhoopt kapot of incompleet wordt bezorgd, kunt u contact met ons opnemen. Bij schade zullen we vragen een foto van het beschadigde product naar ons te sturen. Na beoordeling van de schade, zullen wij deze vergoeden of een vervangend product sturen.

Wij kunnen u vragen het beschadigde product nog maximaal 7 dagen te bewaren, zodat de koerier deze bij u op kan halen in verband met de transportverzekering.